Details are not details, they make the design

-  C H A R L E S  E A M E S  -

OVER CYNTHIA
Mijn inspiratie

Mijn inspiratie haal ik veelal uit de natuur. Het zal je dan ook niet verbazen dat we veel werken met natuurlijke vormen, kleuren en materialen.

Het fascineert me hoe kleuren mensen beïnvloeden; als je in een bepaalde stemming bent, kies je vaak je kleding onbewust in kleuren die bij die stemming passen. Maar ook andersom: vrolijke kleuren kunnen je helpen als jij je somber voelt. Koelere kleuren zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. De natuur is een bron van stimulerende kleuren: wie wordt er niet even stil van een dieprode zonsondergang? En word jij niet blij als de lente haar allereerste groen toont?

Daarbij ben ik gek op details. Als kind kon ik uren bezig zijn met tekenen van een stam, wortel, hoofdtakken, zijtakken en blaadjes, net zolang tot er een heuse boom op papier stond. Het was pas echt af als ik er vervolgens een vogel of eekhoorn ingetekend had. Die gedrevenheid heb ik, gelukkig, nog steeds. Goed is niet goed genoeg, het moet altijd perfect zijn!


Colour is a power which directly influences the soul

- Wassily Kandinsky -

DE WERELD EEN STUKJE MOOIER MAKEN
“Some look for a beautiful place, others make a place beautiful”

Tijdens mijn carrière in de zakelijke dienstverlening werd ik altijd geïntrigeerd door de invloed van sfeer en entourage op de klanten en collega’s. En hoe dat weer effect had op de resultaten van ons werk. Met die vraag als basis richt ik mij nu volledig op ontwerp en styling van leef-, werk- en belevingsomgevingen, om voor mensen de wereld een stukje mooier te maken.