Design is a journey of discovery

-  D E R E K  P A R K E R  -

VERRASSEN EN VERLEIDEN
Mijn aanpak

Decyn wil verrassen en verleiden, iedere keer weer. Met een groot inlevingsvermogen, warm hart, oog voor detail en gevoel voor styling, licht en kleur gaan we ervoor om jouw verwachtingen te overtreffen. Van een persoonlijk één op één adviesgesprek tot en met het ontwerp en de begeleiding van het project of zelfs de gehele organisatie van een wervelend event, door een uiterst professioneel en enthousiast team.


It allways seems impossible
until it's done

- Nelson Mandela -

HET BEGINT MET PERSOONLIJK CONTACT...
Welke wensen
en ideeën heb je

Voordat we met elkaar in zee gaan wil ik je graag ontmoeten. Wie ben jij, waar word je blij van, waar ben je naar op zoek, wat is je doel en welke wensen en ideeën heb je. Om tot een perfect resultaat te komen is het belangrijk dat we een klik hebben. Als die er is ga ik voor je aan de slag. Door me in te leven in jou en te zoeken naar de vraag achter je vraag krijg ik helder waar jij naar op zoek bent en wat je daarbij nodig hebt.

DAN BEGINT HET TE BORRELEN...
Kleuren, verrassende
ideeën en details

Met behulp van moodboards, schetsen, kleuren, verrassende ideeën en details geef ik je een beeld van hoe het gaat worden. We hebben tussentijds meerdere contactmomenten om te checken of we op de juiste koers zitten. Ik bedenk nieuwe ideeën, pas aan, schaaf bij en ga voor je op pad, net zo lang tot het helemaal klopt, tot in de kleinste details.